Špičkový výkon ve všech variantách
- Mnoho možností a konfigurací
- Až 350 nápojů za hodinu
- Velká variabilita připravovaných nápojů
- Snadné ovládání a čištění
Ideální pro hotely, restaurace, obchodní řetězce, rychlé občerstvení, kavárny, obchody s občerstvením a fastfoody
Best Foam ™ – mléčná pěna špičkové kvality
- Krémová mléčná pěna s hedvábně hladkým, sněhově bílým povrchem.
- Kvalita pěny mléka odpovídá nejvyšší úrovni mléčné pěny SCAE.
- Ohřívání mléka parou vytváří horkou mléčnou pěnu, stejnou jako baristou ručně připravená (přibližně 12% obsahu vody v mléčné pěně).
- Perfektní kombinace krému a mléčné pěny zaručuje nevšední chuťový zážitek.
Království chuti
Karamel, lískový ořech, makadamový ořech, banán, kokos, tiramisu nebo čokoláda – neexistují žádné limity příchutí pro tvorbu kávových a mléčných nápojů. Systém Schaerer Coffee Art Plus Flavor Point dokáže zpracovat až čtyři příchutě sirupu a zaručuje obrovskou flexibilitu při vytváření nápojových specialit. Specifická směs sirupové příchutě, mléka a kávy může být naprogramována pro každý nápoj zvlášť a uložena pomocí tlačítka na dotykovém displeji. Trvalá reprodukovatelnost exotických receptur v konstantně vysoké kvalitě je po stisknutí tlačítka hračkou.
Provoz
- Trvale reprodukovatelná kvalita všemi zaměstnanci.
- Snadné nastavení a nastavení parametrů nápoje bez nutné znalosti technických postupů.
- Mimořádný rozsah nastavení konzistence pěny (kapalina až velmi pevná). Lze předem nastavit různé teploty mléka.
- Naprostá volnost v používání vlastních receptů při tvorbě nových nápojů.